Mijn kunst

Blik op Kunstwerk

Ilse SchoneveldEen selectie van

Mijn werk

Mijn maakproces is er één van doelbewust maken, waarbij toeval een grote rol speelt. Structuur vs. willekeur, welke input levert het materiaal? Ik kies voor routine matige herhalingen van handelingen, waarbij fysiek contact met mijn materiaal heel belangrijk is voor mij, het brengt me in het hier en nu, het laat de tijd even stilstaan.

Het toeval bepaalt deels materiaal en techniek en ik weiger om te toe te leggen op slechts één techniek of materiaal, daardoor zou ik veel te veel uitsluiten. Door deze manier van handelen ben ik ondertussen ook een veelzijdige maker en docent geworden.

Van de regen in de drup - 34 x 49 cm
Blikprint - 48,5 x 48,9 cm
Strandspel, 1/3 van 33 x 100 cm
Wat kun jij maken van blik - flyer
Detail van werkproces
Strandspel, 2/3 van 33 x 100 cm
Second Life Jewelry
Interrupted lines -  48,5 x 48,9
Strandspel, 3/3 van 33 x 100 cm

Het werk dat reproduceerbaar is, zoals strandspel is te bestellen via www.werkaandemuur.nl. Het unieke van werk aan de muur is dat je alle werken kunt kiezen in de uitvoering die bij jou past!


https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Ilse-Schoneveld/9514


Check mijn webshop op werkaandemuur.nl


Werk kopen?


Bent u geïnspireerd of geïntrigeerd door mijn werk, kom eens langs op mijn atelier.


Mijn werk heeft vaak ruimtelijke aspecten die zich niet goed laten vatten op foto, kom daarom vooral een werk eerst in levende lijve bekijken

Laatste nieuws


september 2020

Ik ben verhuisd! Het nieuwe adres is Scheldestraat 24, 6826 AP in Arnhem. 6 minuutjes lopen van station Presikhaaf. Mijn nieuwe atelier is groot genoeg om cursessen te gaan geven. ik hooop u binnenkort te mogen ontvangen. 

CONTACT informatie

Kunstportaal, atelier 30

        Scheldestraat 24, 6826 AP Arnhem

+31 6 28 25 62 97